Minden rendben.
Paksi Vak Bottyán Gimnázium

Hírek

E-ballagás
Létrehozva: 2020. április 30. » Kategóriák: Tájékoztató

 

KEDVES BALLAGÓ 12. ÉVFOLYAM ÉS KEDVES OSZTÁLYFŐNÖKÖK!

Tavaly ilyenkor már teljes pompában állt a gimnázium, többek között a ti kezeitek nyomán szépültek meg a folyosók, az osztálytermek, az iskolaudvar, a kapu. Bódító virágillat lengte be az iskolát, orgonák, liliomok, labdarózsák voltak mindenütt. Ti is ezt vártátok, Nektek is ez járna most.

Mindannyiunkban hiányérzet van, március közepe óta tudjuk, hogy ballagást a hagyományos módon nem szervezhetünk. Mi mégis arra gondoltunk, hogy emlékezetessé tesszük azért a mai napot. Az eredetileg tervezett délutáni időpontban az online osztályfőnöki órák után kapcsoljátok be a Paks FM rádiót, hallgassátok meg, amit az éteren keresztül küldünk Nektek ajándékba! Gondolatban járjátok végig a gimit, idézzétek fel az együtt töltött vidám pillanatokat, az osztálykirándulásokat, a feleléseket, dolgozatokat!  Most már Ti is elmondhatjátok, hogy jócskán kivettétek a részeteket gimnáziumunk történelemkönyvének írásában!

A nosztalgiázást követően azért ne felejtsétek megköszönni Szüleiteknek, hogy segítettek eljutni Benneteket a nagybetűs élet kapujáig! Osztályfőnökeiteknek szívből gratulálunk az elmúlt négy illetve hat esztendő olykor sok energiát igénylő munkájához. Tudjuk, ők most Veletek izgulnak a hétfőn kezdődő megmérettetés miatt.

Az érettségi írásbeli vizsgáitokhoz sok sikert kívánunk, szorítani fogunk Nektek!

Sok szeretettel búcsúzunk:  VBG nevelőtestülete

 

11. évfolyamosaink is búcsúznak most Tőletek, fogadjátok szeretettel kedves üzeneteiket!

 

 

 

PAKSI VAK BOTTYÁN GIMNÁZIUM
OM: 036391
7030 Paks, Dózsa György út 103.
A weblap készítője: Govern-Soft Kft.