Minden rendben.
Paksi Vak Bottyán Gimnázium

Hírek

Védőoltás tájékoztató
Létrehozva: 2021. augusztus 2. » Kategóriák: Tájékoztató

Kedves Szülők!

A Tolna Megyei Oltási Munkacsoport vezetője tájékoztatta az iskolákat arról, hogy a Kormány döntött a 12- 18 éves tanulók iskolákban történő oltásának lehetőségéról. Az oltási kampányra 2021. augusztus 30-31-én kerül sor Pfizer vakcinával (a második részoltás 3 hét múlva).

A 12-18 éves korosztályhoz tartozók részére folyamatosan lehetőség van Tolna megyében Szekszárdon és Dombóváron a kórházi oltópontokon történő oltás-felvételre, melyre az eeszt.gov.hu oldalon lehet időpontot foglalni. Az időpontfoglalást megelőzően kérjük a szülőket, hogy gyermekeik adataival a vakcinainfo.gov.hu oldalon az oltásra történő regisztrációt végezzék el. Az oltás az oltóponton szakszerű körülmények között, gyermekgyógyász szakorvos igénybevételével történik.

Kérem, hogy a gyermeket minden esetben kísérje szülő az oltásra, magával hozva a kitöltött Szülői beleegyező nyilatkozatot (csatolva), a gyermek TAJ kártyáját és lakcímkártyáját. A mielőbbi oltóponti oltási lehetőség igénybevételével a tanulóknak a 3 hét múlva esedékes 2. oltás felvételére is lehetőségük van még a tanév kezdete előtt, így védetten, járványügyi szempontból biztonságosabban mehetnek ősszel közösségbe.

PAKSI VAK BOTTYÁN GIMNÁZIUM
OM: 036391
7030 Paks, Dózsa György út 103.
A weblap készítője: Govern-Soft Kft.