Minden rendben.
Paksi Vak Bottyán Gimnázium

Hírek

Menza részletek
Létrehozva: 2018. augusztus 13. » Kategóriák: Tájékoztató

Ebéd jelöléssel kapcsolatos információk:  

Bejelentkezni: https://eszi.eny.hu internetes felületen lehet, ahol bejelentkezik a Menza Pure felület, ott rá kell kattintani a bejelentkezés „Google”fiókkal linkre. A rendszer kérni fogja a gmail.com-os e-mail címet és a hozzá tartozó jelszót. Utána rá kell kattintani az „étkezés igénylés” szövegre, és ki kell választani a megfelelő hónapot. Majd ki kell választani a megfelelő menüt, és egyesével naponta ki kell választani a menüt, ha végig érnek a hónapon a mentés gombbal el kell menteni.

A menzajelölés minden hónap 10 és 20 között lehetséges. FONTOS! Első jelölés időpontja augusztus 10-20 között lesz!    A gimnáziumban a diákok két konyha közül választhatnak:

-          1. GYAFIX KFT. – Gimi konyha. Az étkezés igénybevételéhez étkezési jegyeket kapnak a gyermekek, melyet minden hónap 29-től átvehetnek az iskola titkárságán.

-          2. ATTMAGGOLD KFT. – Eszi konyha. Ebédelni csak étkezési kártyával lehet, amit az Eszi konyhában: Kissné Kiss Csillánál vásárolhatnak meg, 2018. augusztus 21 és 28 között 7 órától 14 óráig. A kártya ára 600 Ft. Tanácsos a kártyára fekete filctollal a nevet feltüntetni. Aki szeptember 1-jén étkezni szeretne annak augusztus 28-ig meg kell vásárolni az étkezési kártyát a kártya aktiválása miatt.

Diétás étkezésnél 2 db névvel ellátott ételhordót kell eljuttatni a Paksi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola konyhájára augusztus 29-ig. 

PAKSI VAK BOTTYÁN GIMNÁZIUM
OM: 036391
7030 Paks, Dózsa György út 103.
A weblap készítője: Govern-Soft Kft.