Minden rendben.
Paksi Vak Bottyán Gimnázium

Étkezéssel kapcsolatos tájékoztatás:

-          Egy étkezési szolgáltató van, az étkezést az ESZI ebédlőjében lehet igénybe venni.

-          FONTOS: ebéd jelölése minden hónap 10-20 között van.

-          Bejelentkezni:https://paks.eny.hu internetes felületen lehet, ahol bejelentkezik a Menza Pure felület, ott rá kell kattintani a bejelentkezés „Google”fiókkal linkre. A rendszer kérni fogja a gmail.com-os e-mail címet és a hozzá tartozó jelszót. Utána rá kell kattintani az „étkezés igénylés” szövegre, és ki kell jelölni a megfelelő hónapot. Majd ki kell választani a megfelelő menüt, és egyesével naponta ki kell választani a menüt, ha végig érnek a hónapon a mentés gombbal el kell menteni.

-          Aki nem rendelkezik kártyával, vásárolja meg az ESZI konyhán. Kártya ára:700 Ft/db. Célszerű a kártyára fekete filctollal a nevet és osztály ráírni.

Az étkezésről való kijelentkezést a szülő minden esetben 06-75/ 830-596 (Sáhi Manuéla) telefonszámon teheti meg, illetve ha bármilyen étkezéssel kapcsolatos kérdésük van a megadott telefonszámot szíveskedjenek hívni.  Az aznapi étkezésből előző nap 9 óráig lehet kijelentkezni a gyermeket. Utólagos kijelentkezésre nincs lehetőség. Az ingyen étkezőket is ki kell jelenteni az étkezésből.

 

A térítési díjak befizetése készpénzzel, átutalással vagy csoportos beszedéssel történik.

 

- A készpénzes befizetés esetében a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadó irodájában a megadott napokon van lehetőség, erről tájékozódhatnak az iskola honlapján.

- Átutalással történő kiegyenlítésnél az étkezési lapon megadott e-mail címre beszkennelt számlát kell elutalni.

- A csoportos beszedés a következőképpen történik: felhatalmazást kell adni a pénzintézetnél, ehhez szükséges az Önkormányzat é a tanulói azonosító kód.

Kedvezményezett: Paks Város Önkormányzata, azonosítója: A15733500

A tanuló azonosító (ékezet nélkül): a gyermek monogramja ékezet nélkül és születési dátuma.(pl. Kovács Ákos KA19780502)

A banki igazolást a felhatalmazás megadásáról szíveskedjenek a fent megadott e-mail címre elküldeni vagy személyesen eljuttatni a Polgármesteri Hivatalba. Az igazolás beérkezését követően tudjuk a csoportos megbízást beállítani.

 

Tájékoztatás étkezési számlákkal kapcsolatban:

-          csoportos megbízás esetén az 1. példány (vevői) személyesen átvehető Polgármesteri Hivatalban előre egyeztetett időpontban (tel: 75/500-596), vagy kérhető e-mailben sahi.manuela@paks.hu címre való megkereséssel.

-          átutalással történő fizetés esetén az 1. példány (vevői) szkennelve elküldésre kerül.

-          készpénzes vagy bankkártyával történő befizetés esetén az 1. példányt (vevői) személyesen megkapja a fizetésnél.

 

Kérdés, Menza Pure programba belépés és utólagos ebéd rendeléssel kapcsolatban állok szíves rendelkezésre 75/830-596, 75/500-596 vagy e-mailben: sahi.manuela@paks.hu

PAKSI VAK BOTTYÁN GIMNÁZIUM
OM: 036391
7030 Paks, Dózsa György út 103.
A weblap készítője: Govern-Soft Kft.