Minden rendben.
Paksi Vak Bottyán Gimnázium

Menzával kapcsolatos információk

 

Bejelentkezni:https://paks.eny.hu internetes felületen. Bejelentkezik a Menza Pure felület, ott rá kell kattintani a bejelentkezés „Google”fiókkal. A rendszer kérni fogja a gmail-es e-mail címet és a hozzá tartozó jelszót. Majd rá kell kattintani az „étkezés igénylés” szövegre, és ki kell választani a megfelelő hónapot. Utána ki kell választani a megfelelő menüt, és ha végig érnek a hónapon a mentés gombbal el kell menteni.

A menzajelölés minden hónap 10 és 20 között lehetséges.

FONTOS! Első jelölés időpontja augusztus 10-20 között lesz!

A gimnáziumban a diákok két konyha közül választhatnak: 1. GYAFIX (Gimnázium konyhája)

                                                                                              2. Attma-gold (Eszi konyha)

A Gyafix konyháján étkezési jeggyel étkezhetnek a diákok, amit minden hónap első napján vehetnek át a titkárságon, míg az Eszi konyhán étkezési kártyával tudnak ebédelni a tanulók, amit az Eszi konyha gazdasági irodájában: Kissné Kiss Csillánál vásárolhatnak meg, 2017. augusztus 21 és 28 között 7 órától 14 óráig. A kártya ára 600 Ft. Tanácsos a kártyára fekete filctollal a nevet feltüntetni. Aki szeptember 1-jén étkezni szeretne annak augusztus 28-ig meg kell vásárolni az étkezési kártyát a kártya aktiválása miatt.

Étkezés lemondása: előző nap 9 óráig lehet, diétás étkezést aznap reggel 8-ig a fent megadott telefonszámon.

Diétás étkezésnél 2 db ételhordót kell eljuttatni a Paksi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola konyhájára augusztus 29-ig.

Menzafizetés 2 féle módon történhet:

-          készpénzzel az iskola könyvtárában, a kijelölt napokon. Az aktuális kijelölt napokról szóló értesítés ki lesz függesztve a bejárati ajtókra, közli az iskolarádió, valamint a honlapon is közzé lesz téve.

-          csoportos beszedési megbízás esetén felhatalmazást kell adni a banknak. A bank kérni fogja a kedvezményezett nevét: PAKS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA, azonosító jelét: A15733500

Meg kell adni a tanulói azonosítót, mely tartalmazza a tanuló monogramját, csak két karakter lehet, pl. Horváth Zsolt esetén HZ és nem tartalmazhat ékezetes betűt, valamint a születési dátumot folyamatosan pl: 19980720

A banki igazolást a csoportos felhatalmazásról kérem, szíveskedjen eljuttatni a Paksi Polgármesteri Hivatal (128-as szoba) Sáhi Manuéla pénzügyi ügyintéző részére.

 

 

 

 

PAKSI VAK BOTTYÁN GIMNÁZIUM
OM: 036391
7030 Paks, Dózsa György út 103.
A weblap készítője: Govern-Soft Kft.